1. Geleneksel Proje Günleri

28 Haziran 2024 Cuma

Bölümümüz 4. sınıf öğrencilerinin "Bilgisayar Mühendislği Tasarımı - 2" dersi kapsamında hazırlamış olduğu bitirme projeleri 26-27 Haziran 2024 tarihleri arasında Mühendislik Fakültesi giriş katında sergilenmiştir.

1. Geleneksel Proje Günleri, bilişim teknojilerinin farklı disiplinlerinden farklı amaçlara yönelik fikirlerin geliştirilmesine değerli bir katkı sunmuştur. Ayrıca öğrencilerimizin görünürlüğünü artırma, öğrencilerimize kendi projelerini sunma yetilerini kazandırma ve ele alınan projeler ile farkındalık oluşturma temelinde önemli kazanımlar elde edilmiştir.

Büyük emeklerle ve özverilerle hazırlanan projeleri ortaya koyan öğrencilerimize ve danışmanlarına Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyeleri olarak teşekkürlerimizi sunarız.